Her-inner je weer wie je bent!

De online cursus die ik heb gemaakt bestaat uit 14 modules, diverse meditaties, oefeningen en opdrachten.Dit alles om jezelf meer inzichten te geven.

 

Ben je weer voor de zoveelste keer single?
Heb je alles gegeven en ben jij nu degene die alleen achter blijft?

Ben je bedrogen geworden en zit er een diepe angst in jou?

Zit je in een relatie maar heb je gevoelens gekregen voor iemand anders?
Vraag je je af wanneer iemand nu eens echt voor jou kiest?
Voel je je niet waard genoeg om van te houden?
Ben je net uit elkaar en is je bloedend hart niet meer te stoppen?
Is dit nu het leven?

 

Liefde! Geen onderwerp is meer besproken, bezongen en beschreven dan liefde. Toch lijkt het ons maar niet te lukken om echt gelukkig te zijn in de liefde. We willen het allemaal en maar weinig mensen zijn echt gelukkig met elkaar.

 

Het begint bij het begin

Het begint echter niet allemaal bij het vinden van die ene liefde waar je oud mee wilt worden. Je wordt namelijk al oud met iemand ander. Namelijk jezelf alleen vergeten we onszelf in het leven.

We stoppen met het niet zien hoe mooi jezelf bent. Altijd ben je op zoek zijn naar erkenning, waardering en liefde van anderen. En waar vindt je dit het meeste? Juist, in een liefdesrelatie. Vandaar dat we dan ook denken dat we daar ons geluk kunnen halen. Je kan ook heel veel geluk ervaren in een relatie, maar je kan er ook de diepste pijnen ondergaan.


Deze cursus geeft je meer inzichten over jezelf en daardoor kan het ook meer rust brengen in je zoektocht naar liefde of een liefdesrelatie.

 

Alle informatie vindt je hier mooimens33cursus.nl/
De link opent in een nieuw venster