Her-inner je weer wie je bent!

Hypnose

Wat is hypnose?

 

Jammer genoeg bestaat er bij veel mensen nog een vertekend beeld over hypnose.

 

Vaak denkt men aan het showelement van bekende hypnotiseurs. Hypnose is in werkelijkheid een volkomen natuurlijk fenomeen, dat eigen is aan de menselijke geest. Je kunt hypnose omschrijven als een toestand van trance, waarbij je geest zich compleet focust op je innerlijke gedachten en emoties. Dit ervaar je vaak al als je een boek aan het lezen bent en je hoort verder niks om je heen. Of je rijdt in je auto en denkt opeens... Hey, ben ik al hier. Het ging op de "automatische piloot". Dat is al trance. Mooi hè! 

 

In een toestand van hypnose is het mogelijk om contact te maken met je onderbewustzijn, iets wat in ‘normale’ omstandigheden niet lukt. Er zit namelijk "een laag" tussen die de kritische factor wordt genoemd". En die ga je onder hypnose even aan de kant zetten om weer tot je ware kern te komen.

 

In je onderbewustzijn liggen namelijk vanaf je kindertijd allerlei ervaringen, gedachtepatronen en emoties opgeslagen die je hebt geleerd van je ouders of opvoeders, je leraren en leraressen en de omgeving waarin je bent opgegroeid. Dit is de reden waarom je onderbewustzijn verantwoordelijk is voor misschien wel meer dan 95% van alles zoals je doet en wat je voelt aan emoties in je dagelijks leven.

 

Sommige ervaringen, patronen en emoties zijn echter belemmerend en hinderlijk. Ze zijn niet zo handig zeg maar. Zij zijn de oorzaak van bijvoorbeeld fobieën, faalangst, eetstoornissen, depressie enzovoorts. Onder hypnose maak je contact met je eigen onderbewustzijn. Door het geven van suggesties kan je diepliggende overtuigingen veranderen.

 

Wil je hier meer over weten?
Stuur mij dan een mail met je vraag. Vermeld evt. je telefoonnummer zodat ik contact met je kan opnemen. Soms is een gesprek wat fijner dan geschreven woorden.

 

Hypnose is het fijnste op locatie. Dus als je naar mijn praktijk in Swalmen kan komen.
Mocht dit niet lukken, dan is er een optie om het online te doen.

Je eigen investering is een open mind.
Jouw eigen tijd.

De eerste sessie is inclusief intake en zal daardoor ook ca. 2 tot 2,5 uur duren.
Iedere eventuele volgende sessie zal iets korter duren.
Bij een intake zullen we gaan kijken wat je wenst en waar je aan wilt werken.

Er staat een vergoeding van € 77,- tegenover.