Her-inner je weer wie je bent!

Energie Clearing

 

Als jouw kopje koffie vol is, kan je wel erbij blijven gieten omdat koffie zo lekker is, maar dan loopt het kopje over. Het is dus heel erg fijn als je even kan "releasen". Even ruimte maken zodat je weer plek hebt voor adem te halen.

 

𝙀𝙉𝙀𝙍𝙂𝙄𝙀 π˜Ύπ™‡π™€π˜Όπ™π™„π™‰π™‚

Hoe fijn is het als je gewoon even kan zijn? Zijn in een veilige "ruimte" waar gebeurt wat er mag gebeuren.

Ons onderbewustzijn is zo'n 95%. Daar is alles wat in jou ligt opgeslagen. Oude patronen, emoties, angsten, oordelen enz. Dit kan vaak heel belemmerend zijn, en je weet niet altijd waar het vandaan komt. Maar vaak blijf je zoeken naar de WIE, WAT, WAAR, WAAROM.

 

Toch is het niks meer dan een energie die erkent wilt worden. En dat gaan we doen met Energie clearing.

En met we, bedoel ik inderdaad iedereen die op dat moment meedoet. Energie clearing is op afstand. Je hoeft dus niet fysiek aanwezig te zijn of ergens in te loggen. Wat je wel mag doen is op dat tijdstip even lekker te gaan zitten en contact te maken met je lichaam. Zorg ervoor dat je niet gestoord kan worden. Verder hoef je niks te doen. Alleen met jezelf te verbinden en te ervaren wat er in jou gebeurt.

Op afstand tune ik in op de energie die er op dat moment is. Hierdoor kan jij "gereinigd" worden.

 

Aangezien dit de eerste keer is dat ik dit doe en het ook nog eens black friday is, heb ik een leuke actie. Deze keer kan je meedoen voor maar € 3,33 (i.p.v. € 9,99)

Wil je meedoen? Betaal dan onderstaand tikkie, en vermeld jouw naam en email erbij. Dat is heel belangrijk.

 

Het tijdstip is as vrijdag van 20.00 uur t/m 20.30 uur. Je hoeft verder niks te doen. Niet in te checken op je pc of telefoon.

Na afloop zal ik een mail sturen met mijn bevindingen. Deze kunnen voor jou op dat moment heel anders zijn dan wat ik heb ervaren. Dat is niet erg. Het verloopt zoals de energie gaat. Doe je mee?

 

Betaal hier het tikkie