Her-inner je weer wie je bent!

Hoi en welkom op mijn website.

Mijn naam is Iris. Zoals je kan zien bied ik veel aan om jou een stapje op weg te helpen naar je eigen geluk.
Zelf ben ik een jaar of acht geleden begonnen met de reis naar binnen. Tot die tijd voelde ik wel dat ik niet echt paste in deze wereld en deed ik de dingen anders dan anderen, maar het was meer "verzet".

Liefde is altijd een rode draad in mijn leven geweest. Ik kon me er nooit in vinden zeg maar en toen ik dacht dat ik eindelijk gesetteld was, kwam daar toch weer de onrust.

Op het moment dat ik single mama werd ben ik eens echt eerlijk naar mezelf gaan kijken. Ik ben toen begonnen met het schrijven van blogs en deze deel ik nog steeds. Hier kan je (h)erkenning uit halen en soms ook diepere inzichten.

Ik heb ondertussen diverse opleidingen gevolgd waaronder Hypnose Coach bij Respons Instituut. De extra modules die ik heb gevolgd zijn Pijnmanagment, Regressietherapie, Instant inductions en werken met emoties.
Ik heb de cursus lifecoach afgerond, Reiki master 1 behaald en als laatste de cursus "Opstelling van de ziel".

Door alles wat ik in mezelf heb getransformeerd en wat ik heb geleerd, kan (en wil) ik graag mensen helpen om in te gaan zien wat er in ze verborgen ligt.

Met alles wat ik aanbied moet het voor jou wel vertrouwd voelen om dit samen met mij te doen.
Dus heb je ergens interesse in en wil je er meer over weten of even invoelen of we een match zijn? Neem dan contact met mij op.

Lieve groet,
Iris